Friday, September 19, 2008

SHOES

cuci mata kat Vincci, berkenan ngan sepatu ni, tapi tunggu gajilah, banyak menda dalam kepala otak yang aku duk berangan nak beli


aku tengah cari kasut raya n finally aku berkenan ngan kasut kat bawah ni


aku dah chup kast ngan beg comel ni

my dearest rizal, ai nak yang ni for raya nanti....boleh kan????

balik ofis aku dah berangan x sabar-sabar nak beli. mintak-mintak ader lagi saiz aku

11 comments:

Ungku Nor said...

aritu baru beli siper tebal..tak yah beli kasut raya la camni.
nanti kena bebel..ihikss

CuTeMiUt78 said...

wah..siap ngan beg kecik tu erk.. lawo ler kak.. ssseeessuuuuaaaiiii..

Mummy Lieza said...

cantik tu yang...

one love said...

abg rizal,

please, bagi kak rose kasut dan beg kecik tu!

hehehehhehehe

tolong mintakkan... boleh?
:)

Suki Cida said...

cantik kak rose

shabaneeny said...

salam perkenalan.. nice stuffs, cantik2.. hmm tak sabar nak balik KL semula... shopping menyopping raya.. :)

Fadzila said...

kasut first lagi lawa ler...

13may said...

hehhe heheh...no komen :D

ratna said...

kak rose.. akak ni mmg stylo la.

akak, akak kena tag.

mother of two said...

cantiklah kak.. nie kat maner nie? sogo ker..?harus beli jugak nie:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ungku nor
rasanya saya x beli kot kasut tu, cam membazir lak, coz nanti satu ari aje pakai pastu dah tak

cutemiut78
tulah, akak berkenan giler tapi cam x beli kot, bila duk kira-kira balik cam membazir pun ader, lainlah kalu akak selalu gi dinner ni setahun pun x skalik

mummy lieza
tulah yang saya duk berangan

one love
terima tolong mintakkan, tapi dia cakap aper tau? rasanya dah banyak giler kasut pakai ajelah yang maner ader

suki cida
memang cantekkkkkkkkkkkkk

shabaneeny
salam perkenalan dari kak rose jugak, cepat balik, shopping-shopping, sogo tengah sale nih

fadzila
kasut first seri berkenan gak

13 may
commentlah

ratna
tq, nanti kak rose jawab tag tu

mother of two
kat Sogo pun ader, kat Maju jUnction pun ader

 
template by suckmylolly.com