Thursday, September 18, 2008

SOGO

kalu gi sogo x sah kalu x singgah tempat budak-budak. adalah menjadi satu kemestian untuk singgah kat sini jap walaupun gi cuci mata. seri berkenan ngan kasut ni. aku cakap kalu berkenan belanja lah. aku berkenan ngan warna pink tapi seri suka warna merah.

seri kan baik hati orangnya, dia berkenaan giler ngan kasut tu. so tanpa banyak cakap seri sudi belanja kasih beli kasut comel ni.....dan kalu yang membayarnya adalah Cik Seri maka pilihan juga of cozlah cik seri yang tentukan warna maner yang dia berkenan padahal anak aku yang nak pakai.


raya sakan lah anak dara aku tahun ni

terima kasih seri, kalu cam nilah, sakit gigi pun sakitlah, sanggup nemankan coz dapat habuan.

terima kasih yer seri


5 comments:

julia hanizam said...

tapi kak rose.. i think yg kaler pink gelap skit &ade riben comel tu sesangatlah cutenyer.. sure sweet klu kasih pki.. ala, tangkap la satu!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

yang ader reben tu memang cute kan, tapi x aperlah cukup satu yang seri belanja tu. banyak nak pakai duit nak raya ni dik

CuTeMiUt78 said...

yg reben color pink tu cute ler kak.. klu tasih pakai lagi cutee..

tigrismalaya said...

oh seri...bukan ker kita kawan...laalalala..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah cantik kan

tigrismalaya
tq singgah blog kak rose
seri kirim salam dik

 
template by suckmylolly.com