Tuesday, September 09, 2008

TERAWIH

aku tengah dapat anugerah red flag, tapi kena wajib antor mami gi terawih, bila dah menghantor, anak-anak wajib ikut, memula tu abang elok aje sembahyang tapi bila dia dah boring, maka keaktifan terlampau mula lah melanda hingga menyebabkan aku terpaksa bawak diaorang gi tempat lain sementara nak nunggu mami abis terawih

kitaorang nak gerak gi TESCO main kat playland saner

seem kasih dah moncung coz x nak gi tesco, yelah tu sayang belum sampai memang x nak, dah sampai nanti, x mau balik lah pulak, kita tengok aje


2 comments:

iNi DunIakU said...

chumel 2 beradek 2...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

terima kasih banyak-banyak

 
template by suckmylolly.com