Friday, September 26, 2008

TERIMA KASIH

kak rose baru aje terima card raya dari cutemiut78
jutaan terima kasih atas kiriman kad itu. moga persahabatan kita di alam blog berkekalan hendaknyer


Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf zahir dan Batin


21 comments:

CuTeMiUt78 said...

slamat hari raya kak.. semoga hubungan kita berkekalan

Zaidi Zainal said...

salam aidil fitri 2 u mem, maaf zahir batin from me zaidi n family

zino said...

selamat hari raya maaf zahir batin beraya di mana tahun ni..?

zino said...

selamat hari raya maaf zahir batin beraya di mana tahun ni..?

Y@ZeD@ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri utk akak sekeluarga..
Semoga lebaran tahun ini memberikan seribu keindahan dan kemeriahan hendaknya..

maaf zahir batin...

-Aida & Yazed-

yonna bebot =) said...

selamat hari raya.
maaf zahir batin..

khas utk akak and family :)

DYLA said...

salam aidilfitri buat akak sekeluarga,
maaf zahir batin ..

dari dyla & family (dylarizadi.blogspot.com)

en_me said...

assalamualaikum tuan rumah,

mengisi pulut ke dlm buluh, buat lemang juga ketupat, menyusun jari nan sepuluh, maafkan me wahai sahabat..

selamat hariraya maaf zahir batin dari en_me

Yani Yusuf said...

Salam Kak...SLMT HARI RAYA dan MAAF ZAHIR BATIN dr saya sekeluarga...semoga gembira pd thn ini...:D

mizz^lady^muack said...

selamat hari raya akak....
sy ada dui raya tuk akak..
t amik kat blog sy yer...

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Crazybeautiful dan keluarga...

Maaf Zahir & Batin...

:)

azlanlin said...

Selamat Hari Raya drp Azlanlin Sekeluarga di Johor

hyfa hasan said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
Enjoy ur Raya.
-hyfa hasan-

lily.lulu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kak Rose sekeluarga

Semoga bergembira di hari yang mulia ini

Dan selamat balik kampung !!
:)

david santos said...

Hello!
This is Art!
You are Master!!!
Terima Kasih.

Adry said...

Salam Raya...

Maaf zahir dan batin


Adry @ http://www.adrysabry.com

mad redo1 said...

Ucapan Selamat Hari Raya buat Rose sekeluarga, semoga berbahagia sentiasa, kenang daku dalam doamu... hehehe... going retro sket!

ryann said...

selamat hari raya sis, disusuli kemaafan seikhlasnya

Beruang Madu said...

Bersempena dengan Aidil Fitri tahun 2008 ini, Abang Bear mintak maaf atas segala keterlanjuran .....kita melangkah meninggalkan ramadhan yg barakah dgn berat hatinya di samping gembira menyambut tibanya syawal yg mulia.... semoga persaudaraan kita kekal dan sentiasa dalam redha Allah.....

Ketupat diletak di atas para
Rendang diletak di bawah titi
Andai ada tersilap bahasa
Maaf dipinta menyusun jari

Adat jauh kata mengata
Adat dekat puji memuji
Andai ada tersilap kata
Maaf dipinta sepuluh jari

Sungai disusur sepanjang sehari
Dalam gelap menangkap ikan
Kami menyusun sepuluh jari
Salah dan silap harap maafkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin dari Abang Bear

wassalam

DatOk ZeQ said...

crazy beautiful88

TQ singgah.. i baru balek umrah lama tak dengar. Ada masa lapang join i kat www.tagged.com/datokzeq

selamat hari raya

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
selamat hari raya kembali

zaidi zainal
selamat hari raya aidil fitri buat zaidi sekeluarga

zino
selamat hari raya kembali, tahun ni balik pantai timor


yazed
selamat hari raya kembali buat yazed sekeluaga

yonna bebot
terima kasih yonna
selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin

dyla
selamat hari raya adil fitri
maaf zahir dan batin dyla

en_me
waalaikummussalam
terima kasih atas pantun tu
selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga

yani yusuf
salam yani, selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga juga

mizz lady muack
terima kasih, lambat sikit akak baca blog coz cuti raya, selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga

eedany
selamat hari raya aidil fitri dari kak rose sekeluarga

azlanlin
selamat hari raya aidil fitri dari kak rose sekeluarga jugak

hyfa hasan
selamat hari raya gak dari akak sekeluarga

lily.lulu
terima kasih lily
selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga

david santos
tq very much

adry
selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga

mad redo1
selamat hari raya jugak buat abang mad sekeluarga, tahun ni kita raya kat terengganu, bestnyerrr

ryann
selamat hari raya gak dari akak sekeluarga

beruang madu
samalah kita, saya pun nak minta maaf kalu ader salah dah silap sepanjang berblog ni. terim kasih atas pantun yang indah tu. selamat hari raya maaf zahir batin

datok zeq
salam, selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin datok zeq

 
template by suckmylolly.com