Thursday, September 25, 2008

TIDO

aku amik photo ni masa kul 5.30 pagi, lepas sahur nyer time, today after sahur aje aku x tido, aku sibuk duk nengok abang n kasih. part paling aku suka adalah nengok anak-anak tido

aku tarik selimut nak nengok gaya abang n kasih tido


pastu abang tarik balik selimut, sejukkkkkkkkkkkkkk


tarik selimut kali kedua, abang dah peluk kasih

bukan setakat peluk aje adik kesayangannya tapi siap pangku lagi. last nite kasih x sleep ngan bf coz bf dia balik lambat lambat sangat, so terbabas tido kat bilik mami termasuklah ngan-ngan aku sekali.


8 comments:

Ungku Nor said...

ehehehe..kemain romantik lagi abang peluk adik..

CuTeMiUt78 said...

cute n sweet je tgk buda bedua ni tido..

ratna said...

ala..cutenyer gaya diaorang tido

mOhD^.^rAz said...

ambik something kat my blog :)

Pocket said...

alahai comel nya kasih tidoooo:)
heheheh,

tigrismalaya said...

sonot nyer nengok anak2 mbesar kan..sya pon minat sesgt nama kasih (wit spelling qaseh)...kalo dpt anak pompuan harus laa taruk nama nie..kita exchange yer kak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ungku noor
kalu tengah sayang sayang sangat, kalu tengah gaduh sebatu lari sorang-sorang

cutemiut78
part tido nilah kak rose paling suka

ratna
tq ratna, selamat hari raya

mohd raz
okey dik, tq very much

pocket
kecik-kecik memang kiut kalu tido bila dah besar, nak nunjuk kat orang pun malu

tigrismalaya
boleh apersalahnyer, kak rose minat nama tu pun masa nengok criter merah lakonan ziana zain

yonna bebot =) said...

huwaa
gile sweet!!
a protective brother!

 
template by suckmylolly.com