Wednesday, September 03, 2008

TQ ABANG

abang suka sangat petik bunga kat taman ni, asal nampak bunga mesti nak petik, so bunga ni as usual lah buat mama dier buat tugasan

tq abang, balik tu aku simpan kat lam kamus, biar kering, pas tu bila dah kering elok, tampal kat kertas lukisan and then bagi abang color ngan water color. sebab tu abang excited kutip bunga, ader kerja sebenarnya untuk mama dier buat.


2 comments:

cutemiut78 said...

wah clever abg danish

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jangan jadi mamat bunga sudah

 
template by suckmylolly.com