Tuesday, October 07, 2008

3 SYAWAL - CHERATING

kami tiba di kemaman jam 6.30 petang, terus cari bilik kat resident hotel tapi sayangnyer swimming pool for kids di tutup coz. so camner abang n kasih nak swimming. laut lak jauh gak dari resident hotel ni. pusing punya pusing, chalet ni aje yang dekat ngan pantai, ranting chalet dah penuh yang tinggal chalet x der air con, x naklah, bayar RM170 satu chalet tapi without air cond, wat per kan???


so sudahnyer kami menginap kat chalet ni, lagipun rizal lebih suka chalet dari hotel coz chalet ader pasir yang anak-anak boleh main, yerlah rumah ai kat Kl kat tinggi melangit, pasir pun jarang-jarang boleh jumpa, so abang n kasih kalu jumpa pasir waduh jangkung nyer dik


2 comments:

MONEYMAKERS CLUB said...

POWERMALL.
Still looking for the right home-based business?
My Power Mall is totally different!
It's FREE, you do not have to sell anything and all your tools are free.
Here is your chance to finally succeed!

http://www.mypowermall.com/biz/home/154937

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tq, i will visit your mypowermall.com

 
template by suckmylolly.com