Wednesday, October 29, 2008

AKU MERINDUIIIII MU..............

hampir 2 minggu aku MC, so semalam merupakan hari pertama aku masuk office

aku rindu giler ngan computer aku, ngan meja aku ngan segala macam menda lah kat workstation aku nih.....

bercinta aku nak kena baca semua e-mail, banyak-banyak giler e-mail yang masuk. padanlah ngan muka aku masa mc ari tu aku langsung x jenguk email aku, jenguk blog pun lam 3-4 kali aje kot. x der tenaga dan kekuatan untuk aku mengadap PC.


aku pun rindu ngan secawan nescafe segera yang hanya aku minum bila kat ofis aje kalu kat umah aku telan air paip aje....



aku rindulah semua menda especially kawan baik aku yang x datang melawat aku kat spital ari tu......mentang-mentang sibuk duk bercinta ngan artis, aku pun dah mula dilupaiiiiii






3 comments:

CuTeMiUt78 said...

cantik ler worksation akak.. skke tgk.. pc kita sama ler..cian akak ya.. sapa ler kwn akak yg tak jenguk akak tu kan..

Zanna_MamaBatrice said...

kemasnyer workstation akak..
kalu meja zana pun kemas & cantik cam meja akak...semangat jer nak buat kerja kan...
nie lintang pukang ha...
harus pilih satu hari kemas balik workstation zana nie....

sometime bila dah cuti lama sangat kita jadi rindu nak kerja...tp bila dah kerja nanti kita jadi rindu nak cuti....he he he

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
terima kasih, tulah ader lah sorang member baik tu langsung x jenguk member kat spital, makan ati tau

zanna
terima kasih, betul tu, kak rose pun cam tulah, bila duk rumah rasa nak kerja, bila kat kerja rasa nak duk umah plak

 
template by suckmylolly.com