Thursday, October 16, 2008

BILA NAK KELUAR NI????

macam x leh kuar lak ari ni, doc x bagi, tapi apa pun aku tetap nak kuar

asyiknyer aku duk dengar penerangan dr. helmi, pakar jantung



rizal lagi senang semuanya terpulang pada dr aje. yang baik semuanya dia ikut

14 comments:

ila de cute said...

Get well soon ye... my cousin pun patient dr sng (gleneagles kan?), dia kata dr sng ni memang baik..

Suki Cida said...

kak rose sakit apa? ush banyak pakar yang check kak rose... saya lak risau... cepat baik yo

Miss Nazla said...

omg. u have a lovely daughter.
adorable sgt!

anyway ive linked ur blog. mind?
thanks

azlanlin said...

Dugaan demi dugaan akan kita tempuhi sehinggalah kita menemuiNya

Mummy Cool said...

biar sembuh betul dulu baru keluar lah ya yang... so far camana rasanya?
dah ok ke?

CuTeMiUt78 said...

kak.. pe pun.. biar ler betul2 sihat.. semoga cepat sembuh ya kak

eddie dewanaga said...

hehehe...

dah buat muka sedih mcm tu pun doc tak kasik kluar jugak...??

hehehe....

LayarLara Legendary Of Journey said...

semoga cepat sihat ye.... dok spital memang tak best..

mummysyafie said...

semoga cepat sembuh yer

Sue@MamaMaryam said...

harap dah sihat n dpt kuar hospital hari ni :)

Mama Mya said...

salam kak dah kuar spital ke? cam lama x update.. hope kak cepat sembuh

rOhock said...

tak payah kuar,nanti gua bagitahu dengan kluang man suruh temankan lu...kalau kluang man tak nak aku suruh je la tiong man...amacam ok x?...hhahahahahah

tigrismalaya said...

sian akak..takper laa, rehat cukup2 time nie..sya doakan akak cpt kuar sepital..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ila de cute
terima kasih, dr sng ni memang baik giler, akak pun suka ngan dier

sukicida
kak rose sakit saraf kat bahagian gusi + darah tinggi. terima kasih atas doa adik

miss nazla
terima kasih kerana sudi singgah, kak rose baru baca, kak rose link jugak k

azlanlin
tulah tahun 2008 ni bermacam dugaan

mummy cool
x der lah okey sangat cuma malas nak duk lama-lama kat spital ni

cutemiut78
tulah, tapi boring giler duk spital nih

eddie
tak eddie, dia soh aku duk lagi, giler tul lah

layarlara
memang x best, terima kasih atas doa tu dik

mummysyafie
terima kasih, moga-moga

sue@mamamaryam
tulah memang nak kuar pun tapi doc ni suka sekat-sekat

mama mya
salam, tulah kak rose lama x update coz x larat nak ngadap pc

rohock
okey je, tapi ku tunggu-tunggu jangan kan kluang man, tiong man pun x der

tigrismalaya
terima kasih atas doa adik

 
template by suckmylolly.com