Wednesday, October 15, 2008

BYE ABANG N KASIH - TUESDAY 14 OCTOBER 2008

sedihnya nak tinggalkan abang n kasih, abang n kasih ni tahu sangat kalu aku bukan nak ke ofis, dia orang tahu sangat kalu pakai baju ofis, mesti nak ke ofis tapi kalu pakai t'shirt aje mesti nak gi maner-maner, so abang n kasih duk nangis, tak sampai ati nengok, tapi apakan daya aku, aku kena masuk kat wad.


bye-bye sayang nanti malam datang nengok mama yer....


aku gi hospital naik teksi, rizal x leh nak cabut walaupun sekejap coz ader duty, aku faham dan amat faham ngan tugas laki aku, lagipun aku dah biasa keluar masuk wad, menda tu dah jadi normal pada aku.

tapi lambat giler nak boleh admit kat sini, aku kena tunggu bilik kosong coz single room semua dah penuh, aku kena tunggu orang lain discharge lu baru leh masuk, so lam kul 5.30 petang baru aku dapat masuk wad. wad aku kat tingkat 7...


2 comments:

lily lotus said...

alahai sedihnya entry ni..semoga cpt sembuh yer..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lotus
terima kasih kerana mendoakan akak, insyaAllah

 
template by suckmylolly.com