Tuesday, October 21, 2008

GOOD LUCK ABANG

memang kebetulan kan, aku on MC, abang lak ader final exam...so kira bagai pucuk dicita ulam mendatang coz kalu musim exam aku mesti mik cuti neman abang kat umah, tapi bulan ni selamat coz aku sedang cuti sakit. so pagi-pagi routine kena macam biasa gak x kira lah aku sakit or tidak, aku wajib antor abang kat bawah sambil nunggu van sambil tu macam-macam aku duk mengajar abang.

kasih walau camner mesti x leh berenggang ngan aku, mesti nak berkepit aje, abang masa ni duk menghafal ejaan haiwan


good luck abang semoga berjaya

sorry sekali lagi dari aku coz x banyak entry menarik, aku x beraper sihat sangat, segala komen pun aku lum baca lagi, insyaAllah barang minggu depan aku jawab semua comment, minggu ni kepala aku ting-tong nak baca lama-lama. so bukan kak rose sombong yer, tapi kak rose memang x bukak lagi comment, insyaAllah minggu depan yer...


19 comments:

Sato said...

Hi! Nice blog. Cute desing.

shafa said...

Demam2 kena rest dulu laaaa ya kak rose...untuk ur son good luck. Buat elok yer abg.

aNIe said...

Alahai abang nak final exam ke?...Okay...buat bebaik eh...aunty doakan abang berjaya

sHwEeT ByAtcH said...

hope abang will do well..

chaiyok2!!!

tigrismalaya said...

semoga cpt sembuh kak rose..

Adry said...

hoho.. good luck "abang"... hope you doing fine with your exam...


Adry @ http://www.adrysabry.com

DYLA said...

hi kak,
abag ada exam ek? so mcm ne? ok ker?

CuTeMiUt78 said...

semoga abg berjaya jawab exam tu.. good luck abg.. jawab betul2 tau

Sue@MamaMaryam said...

hehe manja abang ni.. sama la ..sy klu mc pun kena gak anta maryam p taska..dia nak km dua2 anta dia..klu ilang sowang..bising tanya..

one love said...

:)

lily lotus said...

all the best abg!

Mama Mya said...

semoga berjaya abang..

Big Mamma Bukhari said...

good luck abang.. utk u.. semoga u cpt sembuh...

fuadnis said...

good luck handsome boy!!

hyfa hasan said...

gud luck gak..

zino said...

abang mesti boleh jawab punya.. selamat berjaya utk abang.

utk mak abang tu semuga cepat sembuh..

Mummy Cool said...

ros..
how r you yang? dah lama mummy tengok ros tak update.. ros tak sihat lagi ke yang?

mad redo1 said...

bawak-bawaklah bertenang... semoga bertambah sihat sokmo... hehehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sato
tq very much

shafa
terima kasih atas doa tu dik

anie
terima kasih

shweet byatch
terima kasih

tigrismalaya
terima kasih dik

adry
insyaAllah

dyla
hai dyla
okey lor

cutemiut78
terima kasih, insyaAllah

sue
tulah, akak rasa semua kids ni memang sama aje perangai diaorang

lily
tq lily, insyaAllah

mama mya
terima kasih, insyaAllah

big mamma bukhari
terima kasih

fuadnis
tq very much, insyaAllah

hyfa hasan
terima kasih

zino
moga-moga InsyaAllah
terima kasih yer zino

mummy cool
tulah saya rindu nak update tapi x larat nak ngadap pc, sihat sikit-sikit je akak

mad redo 1
terima kasih

 
template by suckmylolly.com