Tuesday, October 14, 2008

HOSPITAL

sorry ye teman, x der entry ari no coz aku kena admit kat hospital. nak taruk gambor, lupa lak nak bawak usb port, kena tunggu rizal or adik aku bawak kan. tapi tonite dua-dua x bawak. so kalu ader rezeki sok pagi or petanglah aku update tapi kena tunggu gak saper-saper yang bawak usb. chow lu yerrrrrrrrr

13 comments:

U.Lee said...

Hello Crazy beautiful, I was at Akak's place nak chabut noticed your lovely profile pic callsign, so tekan brake buat U turn....wow! Nice blog you have and hmmmm, you certainly one very attractive mom too.
Regret to read you admitted to hospital? Hope nothing serious? Mosquito bite? Ha ha.
Anyway, you keep well and have a nice day, best regards, Lee.
ps, love your cute ladybug...gave me a fright at first, thought one running on my screen, ha ha.

tigrismalaya said...

eh..nape admitted kat sepital nie kak?? sakit pe?

sHwEeT ByAtcH said...

nape masuk spital kak..?

harap2 semua akan ok..
Amin~

cHeRyNa PiReS said...

masuk spital? kenape tuh?
get well soon:D

* tumpang lompat dlm blog nieh:D

Pocket said...

kenapa kat ospital dik?
pocket termiss any entry ker? macam tak?
sakit apo tuuu?

ai said...

isk!! nape kak rose?? sakit apa??

CuTeMiUt78 said...

akak kena admit kat spital? napa erk..

Suki Cida said...

OMG... cepat sembuh yer kak rose... :)

lily lotus said...

aikk..nape kena admit??

en_me said...

en_me minta maaf dari kejauhan pada semua yang mengenali me selama ini .. maaf la segala kekurangan2 en_me yg ini k

ezo said...

erm..
semoga cepat2 ok ye kak..
:)

eedany said...

get well soon.

semoga semua ok ya.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

u.lee
tq very much

tigrismalaya
kak rose sakit saraf gusidarah tinggi

shweet byatch
terima kasih kerana mendoakan akak

cheryna pires
pocket
ai
cutemiut78
sukicida
lily lutis
ezo
eedanny

sakit saraf gusi + darah tinggi,
terima kasih kerana mendoakan akak

en_me
samalah ngan akak

 
template by suckmylolly.com