Friday, October 31, 2008

MILIK ABANG N KASIH

ari tu kan aku ader belikan jam tangan kat abang masa gi midpoint so pas tu bila aku ajak kasih dia x nak jam nak beli toys, tapi bila balik umah dia mintak lak jam tangan

so untuk adil dan saksama aku belikan jam tangan princess ni for kasih



ni lah powder yang aku bought for abang ari tu, berbaloi usaha aku coz abang memang pakai powder ni.


pastu for kasih aku belikan wulan, tapi last nite masa gi Ampang Point, kasih merenggek kat eji soh belikan powder cinderella, so bila wat balik kasih lak sibuk bercerita kat abang ader powder batman, abang terus soh aku beli gak powder batman, maka jenuhlah aku kena cari lak power batman.

3 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. layan kan kak..

nono said...

salam,
akak...lawa nye jam utk kasih....beli katne???

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah layan aje lah

nono
alah akak beli kat BB Plaza

 
template by suckmylolly.com