Thursday, October 30, 2008

TERIMA KASIH






Assalamualaikum wm. wbr.
Di sini kak rose ingin mengambil kesempatan mengucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada semua rakan-rakan bloggers yang telah sudi mendoakan kesihatan kak rose dan juga family kak rose. rasa terharu yang teramat sangat kerana walaupun kita semua tidak mengenali diri masing-masing sekadar membaca coretan hidup melalui blog akan tetapi kalian semua amat prihatin. terima kasih sekali lagi kerana sudi mendoakan kak rose dan keprihatinan anda semua amatlah, amatlah kak rose hargai sesangat. Hanya Allah S.W.T sahaja yang dapat membalas budi baik kalian semua.
i love u all....
ikhlas dari hati kak rose kepada semua rakan-rakan bloggers

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

kak, walaupun kita hanya kenal dialam maya, tapi bagi rina kan.. cam dah anggap akak ni cam kakak rina tau.. rasa cukup gembira bila baca kisah hidup akak, walaupun hanya diblog..rina akan sentiasa doakan kesejahteraan akak sekeluarga.. insyallah

mother of two said...

salam,
alhamdullilah dah sihat... setiap perkara yg dtg ader hikmahnya.
happy always yer..

en_me said...

hi akak rose itteww..

cokolat said...

alhamdulillah dah sihat! rajin2 makan ubat.. dan jaga diri...
tapikan... aku sukalah tgk mata ko... cantek ok! :)

atty's said...

betui rose..walupun kita tak saling kenal..tp kita nak tau dan bimbang kalo ade apa2 terjadi..antara kita..

BESIHITAM said...

kami doakan kesejahteraan semua..ameenn..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
terima kasih rina, terharu lak akak baca comments rina, terima kasih banyak-banyak

mother of two
tima kasih banyak-banyak

en_me
hai dik

cokolat
terima kasih

atty
terima kasih banyak-banyak, komen atty pun buat kak rose rasa terharu

besihitam
terima kasih beb

 
template by suckmylolly.com