Thursday, November 27, 2008

AMPANG PUTERI

dah 7 ari tuan muda ni masuk spital tapi malam tadik baru buat operation, alah operation kecik aje, kat bahagian idung. tu yang x teruk sangat, by today dah boleh kuar spital kot.


dia lapor nak makan nasi, sampai-sampa aje terus capai nasi ngan sup yang mami bawak


sekejap aje kami gi, lam 15 minit kot coz abang n kasih buat bising yang teramat sangat, uncle kat sebelah tu cam jeling-jeling bengang, aper taknya kami datang spital lam kul 10.30, nunggu mami buat sup, aku nak beli kat kedai, mami x nak, nak ggak masak untuk anak angkat dia.

moga cepat sembuh, hasrie hoi, ko mesti dapat MC 1 minggu ni baik ko rehat betul-betul kat umah, jaga sikit idung ko yang dah jadi kembang cam idung Alex-Madagascar






2 comments:

JuJue said...

rugged lah..akak crazy beautiful nih.. sukaaa sukaa sukaaa...tengokk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

terima kasih kerana sudi membalas kunjungan

 
template by suckmylolly.com