Friday, November 28, 2008

BREAKFAST


pagi tadi, rizal called ajak aku breakfast sama-sama kat Kg. Baru, emmmm boss pun tengah cuti aper salahnyer gi menular sekejap kan? bukan selalu pun dapat breakfast ari-ari kerja cam ni ngan laki aku. laju aje aku nunggu kat bawah coz nak gi pekena roti canai.
Oh ya, ni helmet kesayangan saya, helmet pertama saya. dah hampir 3 tahun lebih saya pakai helmet yang sama, dah buruk, dah longar pun tapi saya tetap suka. biarpun rizal dah belikan helmet baru takut saya malu pakai helmet buruk ni tapi saya tetap sayang dan sayangkan helmet pertama saya ni. walaupun buruk tapi best sebab paling utama, helmet ni lama kelamaan semakin hari semakin longar coz spam kat dalam dah nipis, so bila longar senang nak masuk earphone kat telinga, boleh sumbat cam tu aje. AND yang terpaling utama adalah rambut aku x kemek or kucup bila pakai helmet ni tetap maintain aje, so x der masalah lah rambut kelepet lah, rambut kucup lah, semuanya maintain dek kerana helmet kesayangan aku ni. ada gak member opis sound (member yang x sayang mulut tu, saper lai kalu bukan seri) dah buruk pun pakai agi, beb buruk pun buruklah yang penting rambut akak tetap maintain.....



first time aku breakfast kat sini, kuah dal dia sedap giler, semua layan diri, termasuk gi ambik air, rizal taruk 2 ketul kaki ayam kat aku bersekali ngan hati, lazat-lazat, beb





aku kau dah mencekik, x hingat dah diet ke idok, yang penting sapu bersih.
tulah, kalu badan aku naik lagi, my dearest rizal x leh salahkan aku, dia yang suka sangat bagi aku makan...



4 comments:

Snow Peace a.k.a WaWa said...

kg baru mmg la tpt makan yg paling best...

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya.. dpt breakfast sama2 erk.. ok la tu kak, tak bererti barg lama, dah buruk tak blh dipakai lagi..

Nurmala said...

hehe..
aha la..masa mula beli helmet dulu..rasa cam tinggi je kepala..skang dah ok

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

snow peace a.k.a wawa
tulah tempat paling banyak orang jual sapeded

cutemiut78
tul tu, apa pun kak rose tetap sayang giler kat helmet ni

Nurmala
memang tul, rasa tinggi aje kepala kan?

 
template by suckmylolly.com