Thursday, November 27, 2008

DRESS FOR DINNER

aku memang tabik spring kat adik aku ni kalu bab-bab giler fashion. eji memang pandai carik baju yang menarik ati dan akan berusaha carik kat internet, price maner yang paling murah. Satu lagi hobby adik aku ni suka sangat beli melalui internet dan kebanyakkan baju yang eji pakai semua beli melalui internet. dari dulu hingga sekarang memang giler duk cari n beli baju kat internet. contohnya, kami berdua berkenan kalu eji pakai dress ni gi dinner, bila eji pakai pun nampak kelasssss gitu, tapi harga dia cam x berbaloilah untuk orang yang gaji ciput cam kitaorang ni, sekitar RM239.00. tapi kenalah ngan dress dia yang tersangat cantik kat mata aku. Sampai aje kat umah, x hinggat dah nak makan minum eji terus carik kat internet baju yang ala-ala cam kat atas, mesti ader punya coz semua dari satu kroni from Hong Kong.

see, usaha tangga kejayaan kan, cuma beza dier, dress ni x kembang cam kat atas, potongannya cam lurus aje. tapi harganya dia memang berpatutan - RM60.00. eji carik kat google aje terus dapat tapi bukan dari oversea, penjual dia tetap kat malaysia gak. free size, kenalah ngan eji, so dia soh bank in kat May bank, lam masa 2 ari boleh terima, kalu nak cepat gak, jumpa dia kat damansara so kos penghantaran x der lah dia caj coz ko datang amik sendiri so dengan pantas nya eji cakap ari ni gak nak gi amik.





3 comments:

Nurmala said...

cantik la baju tu..
kalau kurus cun arr..
kalau yg gemok cam saya nih..hampeh

CuTeMiUt78 said...

wow memang class la dress tu.. cantik sgt kak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nurmala
badan sekeping boleh lah mala, kak rose yang gemuk ni pun x leh masuk, berangan ajelah nengok

cutemiut78
cantik tapi mahai

 
template by suckmylolly.com