Monday, November 10, 2008

HARI TERBUKA TADIKA PANDAN INDAH

semalam ujan lebat kat Pandan Indah so kul 3.30 baru kami gerak gi tadika abang




kami semua tengah nunggu giliran nak amik report card abang





yang baju biru belang-belang tu best friend abang, irfan namanya, tapi mak dia cina, bapak yang melayu, kira okey gaklah, ader yang boleh ajar cakap mandarin, anak aku saper nak ajar????




bila di amati betul-betul, abang memang x minat mewarna, cartoon yang paling pudar warna nya tu adalah abang punya lukisan

see yang ni pun sama, abang memang x pandai main ton warna, ni nak kena buat something ni, aku memang kena usaha cari tadika lain next year, tadika ni memang x leh lah ngan abang


0 comments:

 
template by suckmylolly.com