Monday, November 24, 2008

KACAULAH PAPA NI

amboi-amboi anak dara sorang ni, sibuk duk make-up, ni nak gi maner pulak? asyik gi jalan aje, x penat ke? actually aku ajak kasih neman aku gi cari kasut sekolah kasih yang x der size masa gi KLCC. aku kena berusaha gak cari shoes tu sampai dapat, x kira camner sekali pun, tu yang kasih duk bersiap pakai mascara. Nak keluar kenalah cantik-cantik kan.




tapi tengah duk asyik make up, papa lak panggil soh tolong pijak belakang. "kacaulah papa ni, tasih nak make up pun x boleh tau"


kaki duk pijak badan papa tapi mulut duk mengomel marah coz kacau daun dia tengah make up


baru 1 minit pijak dah tanya papa "dah ke belum, tasih dah late ni, tasih nak make up ni, nanti mama ngan jiji tinggal tasih pulak"




2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

alahai kasih
comel ler plak nengok dia ralit nak calit mascara tu kak...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Zanna
tulah kalu pasal make-up no. 1

 
template by suckmylolly.com