Monday, November 17, 2008

KEMBALI CERIA

since last week, seri berada di dalam situasi yang agak menegangkan. tapi bukan sebab bertekak ngan aku tapi sebab ader masalah dengan member lain, masalah member tu ilang cam tu aje, x tahu lesap gi maner, puas di contact-contact, habuk pun tarak


saya cuba dan terus mencuba dan berusaha untuk buat seri kembali ceria dan happy seperti kanak-kanak riang ribena


macam-macam saya buat usik saner, usik sini, tetap gak dia still susah ati

see, dia buat donno aje bila aku usik


dan dia ni kembali ceria lepas aku janji nak gi pejabat pos beli banyak-banyak giler dan berkeping-keping money order pasai nak beli sticker MU. bercinta hooi nak beratur kat Post Office tapi kerana seri ku turutkan jua lah kehendak ati nyer


bila sebut nak nolong aje baru senyum lebar sampai ke telinga

oh ya, tahniah ina di atas kelahiran cahaya mata no. 3. InsyaAllah hari sabtu ni sampailah aku ke rumahnya. aku x tau lagi anak lelaki ke pompuan coz tadi masa aku call, dia tengah dibedah.
my dearest rizal. emmmmmmmm saya bila lagi nak dapat no. 3 ni. berjanggut dah nunggu nih???????

6 comments:

goasop said...

ha3. da request ahli baru~

eddy the reds said...

very colourful & nice blog

lily lotus said...

hehe..so sweetlah both of u..

tigrismalaya said...

usaha gigih2 kak rose...nanti yg ke3 insyallah dapat...aminnnn

eddie dewanaga said...

M.U...?

sudah sudah la tu Seri, baik tolong abg Eddie ni support Chelsea, peneraju liga perdana inggeris tau...

M.U no berapa??

entah, tak nampak pun kat carta liga...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

goasop
dah lama kak rose request tapi laki kak rose tu kedekutlah

eddy the reds
tq very much

lily lotus
tq very much

tigrismalaya
tulah usaha kena segigih yang mungkin dah sekuat yang boleh

eddie
walau camnerpun eddie, dia tetap gilakan MU, banyak giler sticker MU yang dia dah beli, pantang nengok MU mesti beli, nazak dah dia ni

 
template by suckmylolly.com