Friday, November 14, 2008

LAST DAY

ari ni last day abang ngan kasih gi sekolah. pas ni abang boleh cuti panjang, tapi bulan disember ni semua orang cuti abang kena gak gi sekolah coz aku amik class khas buat abang

so masa nunggu van, abang x abis-abis duk tanya, bila nak cuti ni abang dah tired asyik gi school aje.


ari ni x yah belajar, kat sekolah abang ader buat fun fair so mesti kasih seronok ari ni coz kul 10.30 dah boleh balik.

rasanya cam nak bawak abang gi nengok madagascar aje malam ni, tapi nengoklah kalu eji free bolehlah pergi tapi kalu idak, nunggu ari cuti lah. tapi ari cuti-cuti lah ramai giler orang. mesti sesak kat Ampang Galaxy nih


x sabar nak pakaikan kasih uniform sekolah, tapi tulah aku belum beli lagi, x nak beli awal-awal takut kasih excited nak pakai, tunggu bulan Januari nanti baru lah ader semangat sikit




3 comments:

aju said...

oo nk p tgk Madagascar- Ampang Galxy yerr...jom kita jumpa disana-disanaaaaa...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

alah aju, x jadik lak gi malam ni, eji kerja, laki kak rose lak balik lambat, rasanya esok kot nak gi the curve

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aju
pasal x leh masuk blog aju ha

 
template by suckmylolly.com