Friday, November 21, 2008

MANER SATU PILIHAN KALBU

after lunch aku ngan seri merayap naik tingkat 4, hajat di hati nak beli gak bag sekolah kasih, tapi bila sampai kat saner ader lak new arrival, masak, abislah, memang x tetap iman aku ni, last week nak yang ni, datang ari ni nak yang bawah ni lak.

eji, eji, tolong pilih untuk kasih tercinta?

ni saper punya anak ni, ko ke aku seri? sibuk nak suruh aku beli bag besar gedebak ni, nanti bukan kasih bawak bag ni tapi bag ni bawak kasih.


berhempas pulas seri duk promote kat aku soh beli gak beg. boleh seri aper salah yer, bak mai sini duit? Dengan sepantas kilat aku gi bayor




pilih lah seri, kasih tu kan anak angkat seri, jangan pilih aje, huluq lah sekali




2 comments:

IxoRa said...

Kak...cantik2 beg tu....
Klu sy rasanya camnak pilih semua la!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sama lah kita

 
template by suckmylolly.com