Friday, November 07, 2008

OUTDOOR II

so sampai lah masa kami nak gerak balik umah, dah nok maghrib dah ni, esok ader banyak menda nak buat, esok abang ada acara kat Dewan, esok jugak aku kena sediakan 100 biji muffin for pot luck abang masa hari terbuka kindy ahad nanti





sok juga birthday rizal, esok pasti hari yang sangat busy, permintaan rizal for his birthday senang aje, soh aku masak spaggetti, sonang baitu bang, bisa di atur.

rizal ajak masuk kat taman the mines, tapi maner sempat, bfore maghrib dah nak balik, wat rugi aje nak masuk, tapi aku sajalah usik abang ajak masuk, langsung dia x nak, x heran pun bila aku cakap ader tiger kat dalam tu, abang tetap nak balik jumpa mami gak, dah lama sangat ninggalkan mami. Aku dah ajak mami ikut sama, tapi mami sekarang dah x larat nak jalan jauh-jauh, setakat nak gi makan, mami boleh lah ikut lagi tapi kalu nak gi jalan-jalan cam sekarang ni, memang mami dah x larat.

tergelak besar abang bila aku usik, abang ni memang kuat ketawa cam mama dia gak

duk nengok apalah tu.....

2 comments:

lily lotus said...

slmt menempuh hari yg bz esok ;)
bahagia tgk family u...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lotus
terima kasih banyak-banyak

 
template by suckmylolly.com