Thursday, November 06, 2008

RESTORAN WESTERN CAFE, CHERAS

lepas belikan abang toys, kami terus menuju ke restoran western cafe, cheras. tempat biasa yang kami akan pergi bila rasa nak makan steak aje

aku cam biasalah, mesti nak makan chicken chop

sementara nak nunggu makanan sampai rizal ambik alih tempat abang main lawan-lawan (nanti aku letak photo yang aku amik from Kodak, gambar laki aku tengah asyik duk main toys, aku tertinggal port dia kat opis lah)


aku pandang aje laki aku main, mesti tak pernah main batman ni masa kocik dulu, kesian lak



2 comments:

mazzura said...

sama laaa..awk g bile? kita pergi 28/10 ari tu..selasa pas deepavali kan..ntah2 sama kot..heheh...kita duduk dekat je..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kita gi malam lebih kurang kul 8.00 malam. tulah entah-entah sebelah menyebelah kot

 
template by suckmylolly.com