Friday, November 21, 2008

ROSE AND THE GANG

sue ni lah yang pilih gambar seksi tagged by sukicida ari tu.

sue pantry jugak salah sorang besfren aku kat sini, dia jugak penyuntik utama vitamin kat badan aku coz asyik-asyik bagi kuih, asyik-asyik bagi kuih, nak diet pun x boleh. apa pun dia sorang member yang baik. walaupun bukan senegara tapi orangnya baik sekali. kepala pun ting tong gak.



nilah kuih yang su bagi, ader 3 pinggan tapi yang lain aku bagi kat abang driver






sat tadi aku pergi jap lovely lace beli riben untuk present wati.




selamat menikah yer wati malam ni, moga-moga kekal bahagia selama-lamanya dan dikurniakan anak yang seramai mungkin






7 comments:

shafa said...

Kl dapat mmbe sekepala dekat opis mmg seronok..kl xda membe cam gitu mmg boring..kl dia cuti trus boring jadi nya.

zino said...

salam hujung minggu..

Senotip Synte said...

Pn. Rose

Anda telah diberikan AWARD
sila la ke blog saya untuk amik award yg cumel itu

eddie dewanaga said...

berkenan betul dgn gang ros yg sorang tu... rambut biar panjang ye dik...

takmo potong la...

:)

hyfa hasan said...

kuih apa tu kak..xnk kaci ckit kew..hehee

S h i n o said...

Jangan besar riben dari hadiah dah hehehe ..xpon bg je hadiah riben tuh :P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shafa
tulah nasib baik kak rose ada gak 2-3 orang member kat opis yang satu kepala

zino
salam ujung minggu gak dari kita

senotip synate
terima kasih banyak-banyak, nanti kak rose amik yer

eddie
eddie dia x kan simpan rambut panjang, x cantiklah, seri lagi cantik giler ngan rambut pendek

hyfa hassan
kalu ko kerja sini dik, berpingan-pingan akak bagi

shino
tulah, senang-senang bagi adiah reben aje,

 
template by suckmylolly.com