Thursday, November 06, 2008

SEMANIS KURMA

korang layan tak forum semanis kurma ni, aku x derlah layan sangat tapi ader satu malam tu aku terlayan n memang best dah banyak sangat nasihat berguna, especially bagi orang yang dah berumahtangga

setiap episod dia akan jemput tetamu yang datang dan kebanyakkannya adalah artis, tapi memang best lah rancangan ni coz kita boleh dapat banyak tips dan panduan yang berguna

so kesimpulan last rancangan ni bagi para-para suami dan isteri jangan jatuh cinta untuk kali yang kedua




13 comments:

goooooood girl said...

Feel good......

mizz^lady^muack said...

saya tgk rancangan nih...
pasai laki kuar ikut pintu depan....isteri kuar ikut pintu belakang...
hikss.........
baguih rancangan nih...
walaupun saya blom kawin..hiks....

PrettyGirlWardrobe said...

hi... welcome... cheap clothes.. cool stuff... ;p

Miim said...

salam ziarah,
hmmm...sy tak tau pun ada rancangan nie, nnti nk cuba cr dlm youtube
tq 4 info.

ummi said...

ha'ah kak, betul ckp akak tu. suami isteri jgn jatuh cinta buat kali kedua. sgt bahaya! sy pn tengok aritu...

CuTeMiUt78 said...

ha'ah kak.. kita pun kadang2 layan gak.. memang byk nasihat yg berguna terutama utk yg dah berumahtangga cam kita2 ni..bagus utk dijadikan amalan..

LayarLara Legendary Of Journey said...

ye ke.. bleh jatuh cinta lagik skali ehhh.. hari apa.. bila channel apa.. hang kabar kat aku..

Zanna_MamaBatrice said...

zana pun tak terpikir nak layan forum nie kak...
lepas nie boleh ler nengok yerk...ari apa erk kak....ust norbaayah kan panel nyer....

atty's said...

lawa nyer nora pakai tudung

mad redo1 said...

nggak setuju sih, tidaklah salah untuk jatuh cinta kali kedua...


mana tahu tengah duduk lepak2 dengan spouse kat memana... tiba-tiba terpandang dari suatu sudut yang lain terus fall in love all over again...


hopeless romantic ke nih... hehehe...

lily lotus said...

bila siarannya?? cam menarik jer..

mazzura said...

xpernah tgk pun cite ni..tv apa? kol berapa?
**nora tu dah pakai tudung ke?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

good girl
tq very much

mizz lady muack
memang best kan rancangan ni, kak rose pun suka nengok

prettygirlwardrobe
tq very much, adik kak rose mesti suka ni

miim
tulah cuba carik, best ni

ummi
memang sangat bahayos

cutemiut78
memang banyak sangat nasihat dna petua sebab tu kak rose cam minat sangat ngan rancangan ni

layarlara legendary of journey
nanti kalu ader kak rose inform, kak rose pun lupa ari aper, kak rose pun jarang nengok ari tu aje cam best je tajuk dia

zanna
ust norbaayah ngan husband dier

atty
comel kan

mad redo 1
salahhhhhhhhhhhhh lah bang, memang x salah untuk lelaki sbb kuato dia ader 4

lily lotus
memang menarik pun

mazzura
tv 9, kul 10.00 malam, nora memang dah pakai tudung

 
template by suckmylolly.com