Tuesday, November 04, 2008

SHOES

sorry yer eji, berkenan punya pasal kira halal lah kan. kasut ni sepatutnya aku belikan untuk eji as a birthday present tapi masa aku duk try cam cantik lak duk kat kaki aku, terus lah aku sambar tak banyok criter, nak carik kasut lain kat eji tunggu ari lain lah pulok, aku bawak duit ngam-ngam aje. aku x leh gilir kasut ngan eji coz eji pakai size 6 n aku pakai size 7.

11 comments:

achik said...

chanteknya kasut tu.. seksi.. ;)

one love said...

hehehehhe!
hadiah utk org lain jadi hadiah utk diri sendiri!
heheheeheh
:p

sweethOneY said...

dekat mana ni kak?
mcm npk pattern yg sama kt nose
tp tak kenan lak..tgk akak pki mcm tantekkkkkkk sgt je
nk g carik ar :P

Nurmala said...

kasut tu cantik..
berkenan la pulak..

landaklaut said...

cantek kasut tu.. beli kat mana?? thanks for dropping by.. :)

Aku said...

Kakak & adik sama2 giler! GILER KASUT ! Dan ...kasut merah itu sgt cantik weh!!!

p/s sila jengah ke blog aku eh? anda telah di tag! :D

ummu_hanis said...

mmg lawo kasut tu. salam singgah.

sHwEeT ByAtcH said...

cun2.... nk jugak

Aku said...

hahahahahahah .. kakak & adik .. sama2 giler ! GILER KASUT !!!! btw ..u've been tagged by me !!

wati said...

ORG CANTIK,,PAKAI APA PUN CANTIK....KALU AKU YG PAKAI KASUT MERAH NIE..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

achik
terima kasih, sebab tu kak rose beli

one love
tulah kak rose selalu terbabas beli tok diri sendiri

sweethoney
beli kat Bukit Bintang, kan banyak kedai cina, salah satu kedai kat situlah dik

nurmala
sebab tu kak rose beli

landaklaut
beli kat BB Plaza

aku
tulah, kak rose ngan eji memang giler kasut

ummu hanis
terima kasih kerana sudi singgah, terima kasih

shweet byatch
tulah, nanti ikut kak rose gi BB plaza

wati
alamak ni nak kena belanja makan ni

 
template by suckmylolly.com