Tuesday, November 04, 2008

SORRY YER MAMA

masa aku tengah lepak bilik mami nengok story Cinta Batu Belah, kasih pun datanglah ngan senyum yang comel lote sambil bawak cokelat

"mama, mama marah kat tasih ke? sorry yer mama, hair tasih dah x cantik, nanti tasih x cut lagi, tasih biar panjang aje, okey"

sayang kasih






5 comments:

atty's said...

pandai nya kasih say sorry

Suki Cida said...

so sweet....gud tasih... dont do it ok! auntie cida pun suke tengok tasih rambut panjang :)

CuTeMiUt78 said...

alahai syahdunya adengan kali ini.. pandai kasih say sorry to mama dia..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
2 beradik tu memang pemurah ngan "sorry" sorry" x habis-habis

sukicida
ha dengar kasih semua tak suka kasih rambut pendek

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
2 beradik tu memang suka sangat cakap "sorry, sorry, sorry"

 
template by suckmylolly.com