Thursday, November 27, 2008

TAGGED


hai rina (cutemiut78), sorry yer, kak rose lambat giler buat tag ni. kak rose busy sangat neman eji cari dress dier nak gi dinner. so baru ari ni kak rose ader kelapangan buat tag dari rina


thanks yer rina



the rules are simple
1. Letakkan Gambar Di Atas Dalam Entry Anda - BERESSSSSSSSS



2. Nyatakan Kod Etika Blog Anda?
kod etika.....kod etikanyer......menceritakan kisah seharian kira cam diarilah about My Family, My Children, My Career, My Home, My Community, My World and My Friend. Dan yang paling penting sangat-sangat:-
ai like to blogging about my kids so abang n kasih will see how they have developed and when they grow up and see my blog, they'll surely treasure all the things i've documented regarding their growth.
Buktinya:-
Abang suka sangat-sangat nengok blog aku coz banyak giler gambar dan aksi abang ngan kasih, boleh nampak abang senyum sorang-sorang kalu nengok, kasih kecik lagi so x nampak lagi akan kefahamannya. tapi abang, mesti soh bukak blog coz nak nengok photo abang yang abang x sedor aku amik.

9 comments:

ina's said...

kak ros, tag dari saya jugak...jawab eh..

bozzobattousai said...

salam singgah...
semua pemblog memang beretika orangnyer...

green apple said...

sorry blog saya memang konfem takde etika.


etika tu apa?

madam CT said...

salam kak..

ha dpt x makan udang for ur lunch?

klo x kang sy email kat akk udang khas dr bangla..miahahahahahaha

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Ina
terima kasih kerana sudi tag kak rose nanti kak rose jawab yer

bozzobattousai
tul tu, rasanya semua bloggers beretika

green apple
kak rose pun hantam kromo jawab

Madam CT
ader tapi mahal giler lain kali lah makan

celotehcomel said...

Salam perkenalan...
saya suka baca blog kak rose ni..
suka baca pasal abg n kasih...
dlm sehari mesti ada 2-3 entry..rajin btol kak rose ni....

S h i n o said...

alamak ingat kerja je ade etika..
huhuhu alahai penatlah main2 dengan etika dan SOP nihh..

CuTeMiUt78 said...

heh...heh.. mekacih kak sudi buat tag tu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

celotehcomel
terima kasih kerana sudi jenguk, kak rose kena rajin coz abang danish selalu nak nengok gambar aper yang mama dier taruk ari ni.


shino
bercinta kan nak main ngan etika-etika ni

cutemiut78
sama-sama, terima kasih jugak sudi bagi kak rose tag

 
template by suckmylolly.com