Monday, November 03, 2008

TING TONG JAP



nak beli present aper ni kat Eji yer???? eji nak aper ha??????????
puas gi Times Square, TESCO, Sogo, Isetan tetap gak x jumpa yang eji berkenan. semuanya NO....NO....NO...

untuk mami pun, nak beli aper yer, semua mami dah ader



senang-senang angah beli kasut ajelah.....abis criter



untuk mami angah rasa angah nak belikan kain telekung kot or h/bag or kasut jugak kot. nengoklah aper yang angoh berkenan petang nanti......
my dearest rizal, nanti tolong lah uluq sikit yer maner-maner bahagian yang x cukup tuh................





3 comments:

atty's said...

gud idea gak tu ros..beli hbag tuk mami..kty pun baru je beli..

atty's said...

gud idea gak tu ros..beli hbag tuk mami..kty pun baru je beli..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
tulah, kak rose rasa nak beli h.bag ajelah

 
template by suckmylolly.com