Thursday, December 11, 2008

9/12/2008 - BREAKFAST

pagi selasa tu, cuaca agak baik, x cerah sangat, ala-ala cerah gitu, so bolehlah kalu nak gi berkelah, papa nak bawak kami gi pantai teluk kalong, aku lum pernah gi lagi pantai ni. makanya aku nak kena siapkan bekal nak bawak gi saner, so aku mintak tolong my dearest rizal bagi anak-anak makan.

pagi tu mak masak mee hoon goreng, favorite abang. nah amik ko satu besen mak masak, senang x yah nak goreng 2-3 kali.

papa soh cucu-cucu dier makan dulu, kasi kenyang lu perut abang ngan kasih baru lah senang kalu orang tua nak makan x derlah depa berdua duk teriak saner, teriak sini.


selesai giliran budak-budak barulah orang tua amik kerusi masing-masing, bersantap bagai.

susah tau nak amik gambar makan sama-sama cam ni, coz setiap kali nak makan sama-sama mesti ader hal aje, anak angah, haikal selalu aje menangis nakkan bapak dier, so dah kurang sorang. Along lak busy ke saner ke mari beli jumpa ngan member.


2 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah kak rose..bestnya sambut raya..kumpul ramai2 kan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah tahun ni giliran kampung papa kak rose lak

 
template by suckmylolly.com