Tuesday, December 23, 2008

BREAKFAST

dan sudah menjadi amalan dan kebiasaan bila saya ader masalah or merudung, mesti rizal akan bertindak sebagai penyelamat, al-maklumlah hero kan.....gelaran pun "king of the pujuk"

pagi lepas swipe kat opis, aku turun balik gi breakfast ngan rizal kat kampung baru......nak makan roti canai yang kuah dier penuh giler ngan kaki ayam

kat sebelah warong aku makan ni rupernya der madrasah, x perasan lak bfore ni, tulah asyik mencekik aje, madrasah kat depan mata pun x nampak







kat sinilah baru boleh mengadu domba pasal anak koyakkan voucher, tapi x derlah sampai aku nak nagis, giler aper, orang kat sebelah ramai nak mapus. aku cuma bercerita dan bercerita, sambil makan sambil mencecel ni best. so kesimpulan rizal cakap dia akan gantikan voucher yang koyak tu ngan cash. nak buat camner, anak-anak aku tu budak hingusan lagi, diaornag aper pun tak tahu yang tahu nak happy aje kan.


masalah tetap masalah tapi sapeded maner boleh tinggal, tetap kena jalan daaaaaaa

14 comments:

Mak Su said...

stujus, whatever it is, makan tetap makan

theconfused said...

hooo.. heran arr.... tgh nangis pon bleh mkn?? hohoho... terel2..!!

MULAN said...

sedap sungguh2 ke roti canai dgn kari kaki ayam tu?

sabor yek dgn anak2 tu, nak buat camna, voucher tu kertas je.. takde depa nampak nilai duit kat situ.. kita nak link blog awak ya..

mad redo1 said...

cayolah abe rizal... senyung sokmo le wife dia gini... hehehe...

Azie said...

betul tue..masalah tetap masalah tapi sp[eded jgn dilupa...

azie(mama auni& erin) said...

kak rose semua org ada masalah...yg penting cari jln penyelesaian nyer...tapi spapede jgn di lupa ya...

DrSam said...

salam sis,

kat mana exactly kedai yang jual kuah roti canai penuh kaki ayam tu. kat sini kuah penuh tengkok ayam ada lah. steroid betul lah.

anntaj said...

bestnya ada yg pujukkkk...
:))

arsaili said...

salam..rezeki la tu kan..rizal nak ganti ngan cash..ehehehe...lama plak tak ke mari...sihat ka?

Wahidah said...

ada satu kedai kt kg baru tu kan..roti canai die sedap sgt...dkt area warung perasan tuh...

Witty Angel said...

besttnyeee roti canaiii
aaaaaa

jesnita_ns said...

sabo lah kak..big bos nk ganti kan..ok ler tu..

Papa-Itam said...

salam perkenalan kembali...
sedapnya roti canai tu...tak tahan rasanya....

dakchomey said...

huhuhu.....dpt duit cash yea..x pew2...yg penting roti canai tu sedap..

 
template by suckmylolly.com