Tuesday, December 16, 2008

BROADBAND MAXIS OR CELCOM

korang boleh tolong kak rose tak? maner satu yang elok, broadband maxis or celcom. kak rose dah tanya pendapat budak opis ngan kekawan yang lain, tapi still x leh buat decision lagi. kak rose rasa kena beli gak satu x kiralah maxis or celcom coz kak rose selalu gi bercuti n bila bercuti maka selalunya blog x update coz maner aku nak carik internet. kat umah okeylah. my dearest rizal pun puas duk nanya member, tapi setengah jawab celcom bagus dan setengah lagi jawab maxis. pendapat korang camner lak?????


kesian kat laki aku ni, call saner call sinir duk nanya pendapat, maner satu kami nak pakai nih? kak rose selalu bercuti kat pantai timur, so maner yang senang nak dapat dan x lembaplah cam mentega?

8 comments:

cendawanintim said...

saya rekomenkan celcom...

NONIE AZIZ said...

kak rose...setahu nonie...benda-benda ni tengok kawasan...macam kawan nonie dia ada celcom ngan maxis...bila try kat rumah dia dua2 sederhana lajunya...tapi bila try kat ofis laju bangat...

Jasfyra said...

saya pakai maxis..
agak lembaplah jugak..hikss
celcom xpernah try lg

bozzobattousai said...

pada bozzo dua2 pon lembab...

marinahunny said...

kak rose ambik broadband celcom lah..seswai kalu bercuti kat pantai timur ni coz kalu maxis kena tgk tmpat jg line dia tu, kalu celcom rata2 tmpat ada..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cendawanintim
tulah ramai member akak pun soh pakai celcom

nonie
tulah pasai nonie, kak rose pun ade dengar cam tu

jasfyra
oh maxis agak lembap jugak yer

bozzobattousai
aduh mak dik, payah kalu camni

marinahunny
tulah dik, itu jugaklah pendapat adik kak rose dia cakap lebih baik pakai celcom aje

Anonymous said...

kak rose....saya staff celcom bhgn engineering...sy advice kak amik dgn Celcom BUT bukan sbb sy staff dia tapi seriously the fact is Celcom much better in term of coverage & quality...Celcom cover most urban & rural area while maxis more to urban area jer...so believe me kalau kak rose selalu ke Pantai Timur insya allah Celcom serves u the best ok..

azie(mama auni& erin) said...

kak rose celcom ok sgt..maxis lembob ckit okeh..sbb kita kat ofis nie guna maxis kejap dulu..sgtla xok ..so apapun celcom yer..kita pun nak guna celcom gak...

 
template by suckmylolly.com