Wednesday, December 03, 2008

CAMERA DIGITAL

aku mintak rizal belikan aku camera digital, yang dah ader sekarang ni (kodak) dah rosak. so perlukan yang baru. yang kecil dan nipis aje, supaya orang x perasan aku amik gambor, sekarang ni aku guna h/phone aje snap photo tuk update kat blog, kodak aku tu kalu amik photo mesti orang tahu dan sedar, ngan h/phone orang x tahu kalu aku duk snap gambor.

cam ni ha, maner leng chai tu tahu aku duk amik photo dier


yang nak belinya aku tapi rizal duk berkenan ngan samsung ni, last price dia bagi RM700. aku x ndak yang ni, x nipis lah beb


nampak cam berkenan aje tu????

bukan nak nanya bini dier, tapi duk nanya anak sulung, cantik tak kalu papa ambik green color ni, abang of cozlah suka, green - favorite color tuh...


4 comments:

en_me said...

bini dier tngah sibuk amik gambar camaner nak tanyerrr.. kannns

[S]itie [B]Um [B]Um said...

anak kalo xsuke..die pecah2 kan je..

eddie dewanaga said...

hoh... samsung lagi best la ros!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

en_me
pandailah, 10 markah, nanti kak rose belanja makan yer

siti
tekaan yang tepat sekali

eddie
tulah rizal pun cakap samsumg lagi best

 
template by suckmylolly.com