Monday, December 22, 2008

KUTIP GULA-GULA


ni ajelah satu-satunya games yang aku libatkan diri, kutip gula-gula, games ni untuk kanak-kanak yang berusia 4 tahun ke bawah


aku x der ler masuk untuk untuk bagi kasih menang, tapi masuk semata-mata nak kutip gula-gula aje, kasih kan suka sangat ngan sweet, lepas kutip banyak-banyak taruk kat t'shirt mama dier terus balik semula ke tempat lepak

2 comments:

jejakalkindi said...

owh!...game yg menarik, gerenti dapat sweets tu..

meriah sungguh nampaknya, kat mana nie?

fisol-shiny happy people

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jejakalkindi
kat Frim dik, memang best

 
template by suckmylolly.com