Saturday, December 06, 2008

MAAFKAN KAK ROSE YER.....

terima kasih yer aku, coz sudi bagi akak award ni. lambat giler tuh kak rose cakap tq, dah beberapa minggu lewatnya. Apapun terima kasih kerana sudi ingat nama kak rose masa bagi award ni.

tq yer aku

adik-adik semua, kak rose mintak maaf berbanyak-banyak sebab kak rose lambat n lambat n lambat giler wish tq kat korang bertiga kerana sudi bagi kak rose award. terima kasih kerana sudi ingatkan nama kak rose masa nak bagi award tu. dengar sini yer wahai bloggers, kak rose memang masuk ke semua blog yang kak rose listkan, tapi kak rose jarang ninggalkan komen coz kak rose x punya banyak waktu cam korang semua. sebab tu kak rose jarang update blog pada hari cuti coz hari cuti tu lah aku nak buat tu, nak buat ni, nak basuh tu, nak basuh ni, nak buat segala macam mak nenek lah, kak rose bukan ader maid pun, tulang 4 kerat ni aje yang nolong kak rose. so janganlah pulak korang semua terasa hati kalu x pernah nampak muka kak rose or bagi comment, kak rose masuk cuma lambat sikit or banyak aje kak rose nak wish tq. sorry yer adik-adik dan teman-teman sekalian.





ezo, sorry yer lambat wish tq, tima kacih yer dik






kak rose pun dapat award orang utan dari ezo. terima kasih yer dik, ezo jangan marah kak rose yer, lambat giler ni wish, ezo bagi kat kak rose pada 16 September 2008, dah berbulan-bulan lambatnyer akak wish, maafkan kak rose dan terima kasih banyak-banyak-banyak kerana sudi ingat nama kak rose masa nak bagi award ni.








mohon maaf yer sue lambat gak wish tq, maaf kan kak rose sekali lagi








Award picture monkey.. I LOVE UR BLOG



Award ni kak rose dapat dari sue, terima kasih yer sue kerana sudi bagi kak rose award ni, terima kasih juga kerana sudi mengingati diri kak rose dengan pemberian award ni, terima kasih sekali lagi












terima kasih kepada eida kerana selalu mengingati diri kak rose dengan pemberian award ni. Kak rose sebenarnya masuk semua blog korang tapi x sempat nak ninggalkan komen coz kak rose tak cukup masa dan kadang-kadang terlepas pandang entry-entry yang berkenaan, award ni dah lama eida anugerahkan pada kak rose iaitu pada 9 Oktober 2008. kak rose mintak maaf banyak-banyak yer dik kerana lambat giler-giler ucapkan tq. terima kasih sekali lagi dan maafkan kak rose yer.





award sweet - 9 October 2008

0 comments:

 
template by suckmylolly.com