Monday, December 29, 2008

MIDPOINT




after breakfast, we went to Mid point, nak carik barang sikit buat balik kat adik-adik rizal




memula tu carik barang sekolah untuk adik Leen yang bakal masuk form 1, rizal belikan from A to Z, peralatan sekolah, uniform, tudung, beg sekolah, stokin, alatan tulis semualah yang berkaitan ngan sekolah cuma kasut sekolah aje beli kat kampung, takut size tak padan, maner lak nak tukar.




pastu cari minyak rambut untuk sani, adik no. 4 rizal.



aku pulak dikehendaki cari barang pompuan untuk bagi kat adik leen, adik bongsu laki aku, lama jugaklah kami duk memborong kat sini, lam kul 11.30 baru balik umah


5 comments:

~Eila @ Along~ said...

sekolah nak buka dah..kena la prepare ape yg patut..kak rose ni baikla..belikan brg utk adik2..

CuTeMiUt78 said...

wah..bagusnya abg rizal erk.. belikan semua keperluan utk adik tersayang

jejakalkindi said...

selamat kembali ke sekolah buat bebudak tu..

atty's said...

selamat menyambut tahun baru hijrah 1430 dan tahun baru 2009 masihi
semoga apa yg dicitakan..akan berjaya utk tahun baru ini..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Eila@Along
pembetulan tu eila, kak rose tolong pilih aje, yang bayor semua nyer laki akak

cutemiut78
emmm, bfore akak kawin lagi memang abang rizal kena tanggung adik-adik dier.

jejakalkindi
tulah selamat bersekolah balik

atty
terima kasih, salam maal hijrah gak dari saya sekeluarga.

 
template by suckmylolly.com