Friday, December 26, 2008

NGORAT YER.......

amboi-amboi abang danish ni, gatai nyer, duk ngorat anak dara orang, dia tu kecik lagi, awek baju itam yang abang duk ngorat tu rasanya darjah 2 kot. opppps lupa lak!!!!!!!!!!!!!!!! zaman sekarang kan lelaki lebih berminat pada perempuan yang lebih berusia.


aku gelak sorang-sorang aje nengok, coz abang soh aku amik photo dia ngan awek baju itam tu. abang bisik kat telinga aku cakap "mama, mama takelah photo abang ngan girl tu, girl tu cantik sangat, abang like lah". masalahnyer camner aku nak amik, budak tu pun tahu abang danish asyik duk ngekor dia aje pastu sibuk duk renung muka budak tu, of cozlah dia malu terus paling muka x nak pandang pun lagi. mak budak tu okeylah, tengah menggila try shoes, yang tak sedapnyer bapak budak tu asyik menjeling kat aku aje yang sibuk duk snap gambor anak dier. kang karang kena sound "eh lu aper hal amik gambar anak gua" tak ke haru.

tapi kerana nak makbulkan permintaan anak sulung aku tu, maka aku amiklah jugak, dari belakang pun belakanglah, aku tak perasan abang duk ngorat awek ni, memula tu abang elok aje duk sebelah aku, baikkkknyer borak ngan aku, tetiba aje tengah asyik duk borak abang pindah kat sebelah awek baju itam yang tengah duduk sebelah aku. aku tak notice agi, tapi bila abang dah mula ngekor awek ni, baru aku faham, nak ngorat anak dara orang rupernya. kecik-kecik dah pandai ngorat, tapi guys, yang peliknyer setakat hari ni, awek melayu x der sorang pun abang minat lagi yang abang duk aim dan tackle semua awek cina. awek abang kat sekolah yang setiap ari duk nyebut cantik adalah Jenny Wong.

mama : ngaper abang suka kat awek cina aje, awek malay kan ramai, lagi cantik.
abang : emmm, abang suka yang white color aje mama, lagi satu abang suka yang seksi aje
amboi, jawapannyer boleh tahan, bila aku story kat mami, mami cakap "bapak borek anak rintik, ikut perangai bapak dierlah suka yang seksi aje"




5 comments:

Blushwax said...

ehehe...wah. Kecik2 dah pandai pilih yang jambu and sexy. Hehe.

jejakalkindi said...

haha...berjaya ke dia ngorat..nak tau jugak!..

Nurmala said...

walaweh....
seksi tu awek..

CuTeMiUt78 said...

hah..hah.hah.. wah pandai erk abg danish sekarang.. agaknya betul ckp mami.. ikut papa dia.. heh...heh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Bluswax
tulah nak yang ceksi aje

jejakalkindi
awek tu tak layon pun, dahlah rendah pada dier, awek maner nak layan

Nurmala
yang seksi tulah abang suka

cutemiut78
tulah memang sebijik ikut papa dier

 
template by suckmylolly.com