Tuesday, December 23, 2008

PEMANTAUAN

aderlah kan budak opis saya cakap, blog saya tu terlalu berani berterus terang kerana suami saya tak baca blog saya, that whylah saya berani taruk gambor ex-tunang or bfren or criter yang macam-macam. so untuk membuktikan yang memang suami saya membaca setiap ari dan memantaunyer bfore publish, disini saya letakkan photo sebagai bahan bukti yang sesungguhnya encik rizal akan sentiasa dengan kusyuk dan tawadaknyer membaca akan segala isi maklumat blog bini dier.




see, my friends, kusyuk giler laki saya duk baca

bukan takat laki aje, abang danish memang dari dulu lagi suka sangat nengok photo-photo kami anak beranak kat lam blog tu






so, saya arap lepas ni jangan lagi pandai-pandai mengada-ada ceriter panas yang tak sedap didengar kerana sesunggunya rizal setiap ari masuk blog bini dier untuk baca...

tak sempat kat opis, kat umah pun layan baca

3 comments:

eddie dewanaga said...

itu la yg sebaik2nya...
comment2 pun rizal ada baca jugak ye... hehehe...

semekom rizal..!! hehehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eddie
yolah eddie, ngna comment-comments semua dia duk baca, tu yang ilang separuh bila anak sulugn aku duk godeh malam tadi

lily lotus said...

tu dia..dh siap ada bukti segala..ngehngehh..pada mulut2 jahat jgn nak wat jahat lg yer

 
template by suckmylolly.com