Friday, December 19, 2008

TEPPANYAKI

lepas penat shopping, round-round satu Times Square kami berdua pun gilah makan kat sini. dah lama x makan teppanyaki ni sejak opis kitaorang pindah ke Maju Junction kalu idak dulu masa kat PWTC ari-ari duk lunch makan menda ni.

and seperti biasa tukang pilih menu adalah seri, aku semua boleh asalkan perut aku kenyang





jom makan............



banyak giler sayur nyer





sayur-mayur ni aku kureng sikit, so selambaklah sayur yang aku tinggal x makan

6 comments:

Aleeya said...

semumbung tu menu ko...teliuq den..comel la ko pakai cekak tu..lawa rambut ko, aku minat tengok..

bozzobattousai said...

baru smalam bozzo makan tempayaki ngan sushi...best...

iina said...

cam best je makan kat sini.. ;)

last time masa balik ada gak lepak berjaya times square tak perasan lak

dakchomey said...

tu ler...kdg2 da abis mkn boleh tgk art sayur mayur tersusun atas pinggan kan..

Me, Mrs Taj said...

owhh my fav teppayanki!!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aleeya
tq

bizzibattiysau
memang best harga pun best

iina
memang best tapi tak leh selalu gak, tebal modal tu walaupun RM14.00 kira mahai lah pada kak rose

dakchomey
tulah kesian kat sayur mayur tu

me, mrs taj
same with seri lah tu

 
template by suckmylolly.com