Sunday, January 25, 2009

BANDAR BARU AMPANG


muka aku tengah monyok, aku nak ikut laki aku balik kampung, tapi laki aku cakap dia nak selesaikan masalah family so ader baiknyer aku anak beranak tak ikut, lagipun dia bukan balik bercuti, balik kerana masalah keluarga dan ada baiknyer aku tak ikut. aku pun setuju kita as a wife tak perlulah sangat nak masuk campur hal family laki kita., kalu dah itu kehendak dier. baik duk diam-diam katup mulut.


kali ni kami gi breakfast jauh sikit, kat bandar baru ampang, okeylah kuah dal dia memang umpph tapi kari dia cam ala-ala nak basi sikit.





semalam pun aku tak ader banyak entry kerana sibuk duk packing barang laki aku nak balik kampung ninggalkan kami semua. wuhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaa. lama lak tu 4 ari. camner lah kasih nanti masa ketiadaan papa.





tapi kan aku tetap suka breakfast kat rest mamak kat umah aku tu, tempat ni luas sangat, nak makan pun tak senang coz anak-anak aku kesaner kemari, bahayos betul, kejap-kejap ilang gi kedai sebelah, aku punya roti canai sardin pun tak leh nak abis dek kerana kebuasan anak-anak bertuah tu.



3 comments:

zino said...

kena lah dengan pepatah.. sayang kan isteri tinggal2kan hehe

aju said...

wahh...kak rose mkn kat SA la tu...awat x ajak kita same..

:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tulah kena kat batang idung akak pepatah tu

aju
waduh, mesti aju selalu gi saner yer

 
template by suckmylolly.com