Wednesday, January 28, 2009

DANAU KOTA



kami ke danau kota lagi, tapi bertiga ajelah, laki aku x nak ikut, penat baru balik dari kampung.



baju tido yang seksi meksi kat sini memang murah giler just RM35.00 dah boleh dapat cam kat photo tu. materialnyer pun jenis soft sangat. amatlah sesuai untuk pompuan yang pentingkan kecantikan diri. tak semestinya orang dah kawin aje boleh pakai, bujang pun. Yang penting cantik kat mata kita. ader orang cakap beli kat danau kota x der standardlah, bagi aku, tu cakap orang yang nak jaga standard. bagi aku kat maner-maner pun cantik, asalkan cantik dipandang dan menarik di mata aku. aku kat maner-maner boleh shopping, asalkan menarik di mata, jenama pilihan kedua yang penting cantik di mata aku.





tapi aku x der memborong pun aku cuma belikan mami pokok cili padi, mak aku tu suka betul nanam pokok especially cili padi, so kat danau kota ader sorang uncle tu jual pokok dan banyak tul pokok cili padi, so aku rembatlah satu beli untuk mami n for sure mami mesti suka giler. kat umah aku tu pun ader 5 jenis dah pokok cili padi yang mami duk bela.





sekarang ni semua orang duk menggila tudung cam gini, sama gaklah ngan cousin aku yang duk mengila nak beli tudung cam gini, aper namanyer idak ler aku tau, yang kenal cuma tudung ekin.




pastu dia duk menggila nengok maxi kat sini, tapi kedai akak ni aje kat danau kota yang jual maxi corak dier lain dari yang lain, kedai dia aje yang jual dress or maxi yang cantik cam kat bukit bintang. Harganya pun mahal compared ngan kedai lain kat sini, tapi kalu nak compared ngan bukit bintang, kira standard lah tu coz same price , around RM70.00 ngan maxi yang dijual kat bukit bintang. aku kan selalu jejak kaki ke BB so dari pengamatan aku maxi yang ader dijual kat butik kat BB bih kurang sama aje ngan gerai akak ni.






pastu ita nak cari shawl, tapi aku sarankan x yah beli kat sini, corak dia tak banyak pilihan, esok aku bawak dia gi Petaling Street, kat saner ader beratus corak yang boleh dipilih, harga pun bih kurang sama lam RM20-25.




korang kalu nak shopping bolehlah ajak kak rose, maner tempat pun kak rose boleh bawak. sebab kak rose pun suka menjamu mata sambil perabis duit


7 comments:

juelee said...

wow macam best syopping kat danau kota neh...

aju said...

wah ...ok la kak rose nanti2 kita p soping ngan kak rose ekk..kak rose leh jadik imej consultant lah...
:)

ratna said...

hm...seronoknyer dpt pi shopping kat danau kota. saya ni haaaaaaaaa..... bila dapek pi sana tu. rumah bukan pun jauh. last saya pegi sana 3 thn lepas. mesti skrg ni lebihhh happening.

DrSam said...

baju pokka dot tu memang seksi meksi. sesuai untuk santapan rohani.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

juelee
memang best pun

aju
tulah boleh aje, anytime dik

gee ryder said...

kak mmg cntikla bju tdo sexy tu, rembat ah pe lg...kalo sy dh rembat dh tu

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya g shopping.. emm.. insyallah seandainya kita kesana.. kita nak gak ler ajak akak shopping2

 
template by suckmylolly.com