Sunday, January 11, 2009

DATO' DR. BIDUWIYAH



ni lah Dato' Dr. Biduwiyah, skin specialist....aku suka ngan doc ni, coz dulunyer masa abang naik merah-merah kat kulit, dia siap buat ujian darah nak tentukan aper kuman yang ader kat dalam darah abang. Boleh dikatakan everthing lah pasail body abang semua aku tahu disebabkan keprihatinan dr.



abang ngan kasih pun tak segan ngan doc ni coz dah biasa





tapi part ni paling aku tak suka coz ni hospital lah wahai anak-anak ku bukan kat umah....


2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wahwahwah..kasih ngan abg dah wat bilik doc tu cam rumah sendiri erk kak..kemain lagi tu...hehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah dia ingat bilik doctor tu bilik nenek dia yang punya agaknyer

 
template by suckmylolly.com