Saturday, January 10, 2009

DINNER PUN BERDUA


makan malam pun nak berdua, aku jarang sangatlah boleh makan sekali coz kena layan kasih, sekejap nak fish, sekejap nak kuah, so kena beri tumpuan sepenuhnya kalu idak, abis berterabur semua nasi kat bawah. abang danish dah makan awal-awal, perut abang x leh nunggu, papa dinner lambat sangat



kat sebelah rizal tu nasi aku, tapi bila kasih dah abis makan baru boleh aku makan



kesian kat laki aku ni, demam belum kebas lagi, bisul kat ketiak pun lum surut lagi tapi hari sabtu kena kerja gak, no excuse, dah banyak ari cuti, so kenalah gi gak...periuk nasi kena jaga gak



5 comments:

zino said...

teringat kisah alang kecik2 dulu macam tu la.. kena bergilir nak makan hehe

arsaili said...

salam,..moga papa tu cepat sembuh

S h i n o said...

Yelaa kan..
Kalau Demam cmtu tu bleh gak makan kn. Tapi,Kalau demam takde keje lg parahh
huhu~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
sekarang giliran kita kena bergilir-gilir kalu nak makan, kena tunggu besar sikit kot baru boleh makan sama-sama

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

arsaili
terima kasih

shino
tul tu, tapi makan tetap kena makan

 
template by suckmylolly.com