Thursday, January 15, 2009

GURAU SENDA

sementara nak nunggu papa balik, abang ngan kasih duk berkubang kat atas katil. sakit tul ati aku nengok cadar tu jadi cam roti canai. nak marah pun tak boleh coz tu aje cara nak soh diaorang leka daripada duk nanya "bila papa nak back ni"


abang danish ni ada satu tabiat yang tak boleh dipisahkan, tengah asyik duk main-main ngan adik mesti hug n kiss adik kejap, pastu tanya "kasih sayang abang tak", bukan dengan adik aje, dengan satu family cam gitulah, asal tengah leka ngan orang tu aje, mesti nak nanya pasal sayang bagai


see, anak pompuan aku dah mula nak memanjat dah.....

kena tegur, turun kejap, pelik mata orang naik balik

dua beradik pun sama aje, aku rasalah kan, tak lama usia katil tu, tiang-tiang tu semua tinggal nak patah aje, tukang gayut ramai sangat, setakat gayut cam tu aje, boleh lah tahan lagi tapi ni siap buat cam buaian, hayun badan ke saner-ke mari.


ni memang anak dara aku, nak marah pun tak guna, memang sebijik iku pael aku suka manjat, mak aku dulu pun suka menjerit n marah-marah kat aku kalu aku panjat, tapi ader aku dengar??? tetap ku panjat gak, so sekarang Allah bayar cash, sekarang anak aku suka panjat, cuma bezanyer aku tak marah, biarlah dia panjat, katil tu rosak beli baru, kalu laki aku malas beli katil, tido ajelah anak-banak atas tilam, ader katil buat jahanam.


5 comments:

gee ryder said...

2beradik ni mcm loving couple la pulak...
kasih ni leh msk gimnastik ni...liuk lentuk je bdn dia

13may said...

hehhe hehhe hehhe

dakgilachoc a.k.a nani said...

mcm2 gaya dia buat erk..akak antar jelah kasih masuk kelas gimnastik kak..ada style dia ni...ehhehehehe..leh jadik gimnastik harapan ni sok..xpun gimrama ke..ekekeke...

nieja said...

amboi abg..
die slalo cmtu eh sis..
baiknye..hehe..

kasih, mak aii..
siap panjat2.. bhya ni..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

gee ryder
tulah antor class gimnastik lagi bagus, suka benor manjat

13 may
laki akak pun sama gelak nengok photo tu

dakgilachoc aka nani
tulah macam-macam gaya dia buat, kena antor gak kelas gimrama kalu gini gayanyer

nieja
ari baik, baik sangat ari tak beraper nak baik, sama gak nakal cam budak-budak lain

 
template by suckmylolly.com