Friday, January 09, 2009

MR. BEANS



amboi-amboi asyiknyer anak-anak aku duk layan criter Mr. Beans, cuba kalu soh ngaji, kalu tak angkat rotan selagi tu tak amik quran nak ngaji.




yang anak dara sorang ni pun, bukan main cantik lagi duduk atas krusi, Mr. Beans punya pasal duk bertinggung pun tak aper. dua beradik ni minat sungguh criter ni. tak kedip mata kalu duk ralik nengok, panggil nama pun langsung tak menyahut. buat donno aje





mami criter kat aku, abang danish ni dah pandai menjawab sekarang ni. Lepas ngaji mami mesti nanya ader homework ke tak, kebetulan semalam memang teacher tak bagi homework.


mami : abang ader homework tak today?

abang : today teacher tak bagi homeworklah mami

mami : kalu mami check ader homework, siap abang nanti...

abang : mami checklah, kalu x der, siap mami nanti



3 comments:

DrSam said...

mr bean memang kelakar. bukan budak aja, orang tua pun suka.

memang bebudak ni kalau tanya homework, jawabnya takde memanjang. memang kena double check sokmo.

gee ryder said...

pandainye dia mnjawb kak...kelakar la pulak hehehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dr sam
tulah, ramai budak-budak yang suka

gee ryder
memang pandai menjawab sekarang ni

 
template by suckmylolly.com