Friday, January 09, 2009

NASI BERLAUK KAK MAH



ni lah kak mah, kedai dia dekat kampung pandan, nasi berlauk kak mah ni memang terkenal, sedap sangat, sekali makan mesti nak bertambah lagi. memang sedaplah, memang berhantulah nasi berlauk kak mah ni.



laksa dia pun best gak coz kuah nyer tak manis sangat, sedap-sedap rasa aje



kalu aku kuar dating berdua, barulah breakfast kat sini, kalu ngan anak-anak, haruslah kena gi kedai mamak, kalu makan kat sini, jawabnyer perut aku ngan laki aku ajelah yang kenyang.




laki aku makan laksa




tapi yang abiskan licin camni ruper adalah bini dier yang kuat makan tuh


7 comments:

bashy said...

macam kenal je kedai kak mah ni. dkt ngan 'jambatan'kan? i mean ade fly over dkt ngan kedai dia. pastu nasi kerabu die pon sedap.. kalo x salah la..

~dARlee zURiS~ said...

uiii..sedapnye..
ehh kak.laksa de taugeh ker??
ke laksam tu???
hmmm...

Qaseh.Kama said...

Hulaaa...Wah, mesti best makan kat kedai tuh. Must try nih, ;)

Qaseh.Kama said...

Hulaa kak. Nampak sedap lauk pauk tuh. Must try nih. Anyway, saya akan link akak kat blog saya...Nice to know you!!!

atty's said...

oleh sbb kty lom bfast..
jadi tgk semua fud kat ats..lapoooo

dakgilachoc a.k.a nani said...

pergh...apsal kita nengok pinggan laksa yg ksoong tu je pn leh terlior erk..aduhhh hebat betul penangan nyer..ahaks...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bashy
tul tu dik, memang kedai akak tu lah

darlee
sorry laksam lah, salah taip

Qaseh.kama
tq, akak pun dah link

atty
jom makan

dakgilachoc a.k.a nani
memang betul pun, sedap giler

 
template by suckmylolly.com