Saturday, January 24, 2009

PUSING-PUSING



aduhai beb aku berkenan giler ngan selipar ni, berkenan yang tersangat-sangat sampai balik umah pun aku boleh terbayang lagi, alangkah cantiknyer kalu selipar ni duk kat kaki aku. tapi mak oiiiii, terkejut aku nengok harga dia yang mahai giler-giler.



selipar ni simple giler, ringan aje, memang cantik beb kalu pakai, aku balik umah tu terus teringat-ringat ngan selipar ni. Wahai my dearest rizal, bolehlah tuan hamba belikan hamba sepasang selipar yang cantik ini, hamba betul-betul berkenan di hati, cepatlah beli tuan hamba sebelum ianya dikebas orang. hamba berhajat sangat. kalu laki pun tak layan, aku memohon pada rakan karib ku untuk menhadiahkannya kepada aku sempena hari valentine day. valentine day kan hari kasih sayang, kasih sayang bukan takat kekasih aje, tapi orang yang disayangi. so wahai rakan baikku yang membaca blog ni, tak reti-reti lagi taruk lam bugjet.



aku call laki aku nanya dah siap kerja ke blum, ader yang belum dibereskan lagi. agak-agak 1/2 jam baru boleh balik kot, aku pun ajak seri gi Isetan ngan Parkson, saje nak cuci mata aje



aku memang suka ngan padini nyer skirt, t'shirt, shorts n menda lain lah yang seangkatan dengan nya. cantik camner pun t'shirt tu kalu bukan dari padini, agak bercinta lah aku nak beli. tapi aku memang tak banyak pun koleksi t'hirt boleh dikira ngan tangan, tak sampai 10 elai kot yang aku ader, aku lebih suka pakai dress. senang terus masuk aje, x yah nak carik shorts or skirt agi.



baju ni cantik giler, terletak aje kat badan kalu pakai tapi beb harga dia boleh tahan cantik, aku nunggu padini buat salelah, memanglah dah sale sekarang ni, tapi kalu padini sendiri punya sale lagi menggila harganyer menjunam jatuh




aku berkenan tullah ngan beb princess ni, ari tu aku duk menggila kat barbie coz kat sogo x der lak brand ni, tapi kat isetan ni ader memacam brand. yang aku pegang ni amatlah sesuai untuk kasih yang berbadan kecik molek itu.


5 comments:

zino said...

mahal selipar tu..

S h i n o said...

beli barang kat pasar malam lgi untung..nak beli bpe pasang pon bole hahaha

Faisal Admar said...

hehe memang lawa kasut tersebut :)
so how? dah beli ke?

pearlEJ said...

alamak akak, ej pun terbekenan jugak laa tengok kasut tu... lewre ker tu??

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tulah yang akak tak mampu beli

shino
tul tu, nak beli sepuluh pasang pun boleh, tapi yang ni cantiklah

faisal admar
tak leh beli, tak mampu lah

pearlEJ
tak pastilah ej, tapi memang cun giler

 
template by suckmylolly.com