Tuesday, January 20, 2009

SERI OH SERI

HOORAYYYY, seri dah masuk opis, ari ni aku berjaya tahan iman aku tak makan nasi, baru ari ni, aper nak heran, eddie dewanaga soh aku jangan makan nasi 4 ari, cuba dulu, ari ni baru sehari.

aku sebenarnya terliur gak nengok nasi ayam si seri ni, cam betul-betul mengugat iman, tapi memang aku x layan nafsu tu, kalu nafsu beli baju memang aku fail, x leh ditahan-tahan, asyik nak membeli aje.


aku cuma minum air kosong aje ngan makan biskut jagung. Balik umah nanti tak tahulah camner plak ngan nafsu makan aku ni. arap-arap boleh tahan ngan minum sup aje.


17 comments:

DrSam said...

ooooo...itu rupanya seri. berseri jua dia ye...

air kosong memang bagus untuk kesihatan. Saya pun dah mula menyukai air kosong.

ai said...

aiiii kak oi! jgn le x mkn langsung. leh je kau makan salad ke, roti ke..isk! kang sakit camne???

Mak Su said...

alamak. sangat mengancam. dah beberapa hari ni maksu telan biskut jer.

Khas Lysha said...

tahan kak, tahan,.. dah hampir berjaya tu,.. sy pon nak try la x makan nasik tp biler nak start tak tau la...

~~ciklinn~~ said...

chaiyok2.... teruskan kak.......

aimi @ kamalina said...

alamak..naper nak tahan2 mkn ni?? kalau saya la, confirm tak blh... mesti gak mkn nasi w/pun sekali sehari...

axim said...

ni baru betul crazy beautiful..hehe...tengah diet ker akak?ok jer saya tengok..

ain said...

nape tak boleh makan nasi yek..?? nak kata diet..bdn dah kaw2. Klu akak tak jumpa nasi 2 hari pun dah tensen..hihihi

dakgilachoc a.k.a nani said...

alahai ciannya mkn biskut ngan air kosong je..kenyang ke? mknlah mee2 ke kak...insyaAllah akak boleh punya...go go chaiyok2..:)

eddie dewanaga said...

hahaha... gua tak suruh ye rose, gua suggest je, based on my friend's experience, bkn tak mkn nasik 4 ari straight tau, dlm seminggu, dia cuma mkn nasik 3 hari je, ari ni mkn, besok tak mkn... tapi dia ganti dgn roti dan pisang...

dia buat mcm tu sebab nak pakai balik jeans lama2 dia yg byk tu...

jgn cik rizal marah dgn gua, sudah..
hehehe...

Adry said...

uish... kalau saya memang takleh tahan... huhu

nURmALa mAZLan said...

diet ke kak makan biskut jagung je

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. go akak..go akak.. cuba thnkan k.. insyallah menjadi kot..

Big Mamma Bukhari said...

ala kak rose.. body akak dh maintain langsing.. nak diet jugak ker? ok je t tgk body akak tue.. tp tulah.. akak bagus.. demi menjg badan, sanggup tahan makan.. bagus2.. tak macam t.. huhu..

jesnita_ns said...

wah! betulnye tekad diet akak ni..

Lina said...

kakak kate akak gmuk kan..tp lina tgk x gmuk pun..mcm lina yang lagi gmk dari akak rasanya..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

drsam
terpaksa ku minum jua

ai
tulah pasai, sanggup aper pun asal dapat kurus

mak su
telan biskut, kuat tul semangat mak su yer

khas lysha
akak dah makan nasi balik pun

cikliin
dah berhenti pun dah diet tu

aimi
dah benti pun aimi

axim
tak okey lah axim

ain
makan nasi cepat gemuk

dakgilachoc aka nani
tak kenyang tapi usaha tangga kejayaan

eddie
tak berjaya eddie, aku dha makan nasi balik

adry
memang tak leh tahan pun, sehari aje yang mampu

cutemiut78
terima kasih rina

big mama bukhari
kena diet dik, laki akak dah bising

jesnita
nekad yang tak nekad dik

lina
gemuk lah dik

 
template by suckmylolly.com