Wednesday, January 21, 2009

SMS



aku dari zaman bercinta ngan laki aku lagi, pantang tul main sms, kenapalah orang suka sangat main sms, sedangkan aku rasa cam payah tul nak menaip, lebih baik terus call aje, senang, criter pun jelas kita pun puas ati, ni tak, kita tertanya-tanya samada orang tu dah terima sms ke belum. kalu orang tu tak reply sms kita, kita pun tertanya-tanya kenapa lah dia tak reply lagi.






lainlah kalu aku dalam meeting, tu kira haruslah guna sms kan. dulu laki aku pun sama suka benor nak sms aku, pastu aku mintak jasa baik laki aku boleh tak jangan guna sms, aku lebih suka bercakap dari duk balas sms. cam ari tu, dia nak cakap kat aku, happy birthday, ader ke laki aku boleh sms wish kat aku, bagi card lain lah criter ni duk sms, kan senang kalu dail no. aku terus cakap happy birthday, nak kata kena bayar bill, semua company yang tanggung.








gitu gaklah ngan boss aku, semalam aku busy sangat buat cancellation for meeting. boss aku duk main sms, pastu aku cakap kat boss aku, boleh tak terus call aje, tak yah nak bersms bagai aku penatlah nak reply, cakap lagi senang, terus kerja lagi lebih halitop, tapi tulah lain orang lain sikap, lain ragamnyer, aku memang tak suka ber sms, nak kalu call terus, senang. seri pun sama suka benor sms aku, padahal yang bayor bill dia, bapak nyer, tu pun nak kedekut, adik aku pun satu suka gak antor sms, nak tanya aku balik ngan dier or tidak, kan senang kalu terus call je, ni tak semua nak bersms bagai, bill tepon dia pun company bayar gak, kenapalah suka sangat ber sms. aku memang tak suka pakai sms coz tak jelas, nanti aku duk tertanya-tanya, dia terima tak, baca tak, bila nak balas ni, kenapa tak balas yer....macam-macam lah lam kepala hotak aku selagi tak direply.


5 comments:

arsaili said...

salam..saya pun tak suka nak type sms...jari tak cukup runcing kot..ahaha

jesnita_ns said...

tul tu kak..lain padang lain ragamnyer..cam sy suka lak sms ni..hehehehe

CuTeMiUt78 said...

hah..hah..hah.. kak, sms tu nak menjimatkan bill.. tu yg semua dok sms..

Lina said...

lina pun x ske berSMS napa tah
tp coz crdt topup knelah SMS...jimat kalau pakai bil dah lama kne black list coz pakai lebih n M***S bayar.kikiki

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

arsaili
same lah, welcome to the club

jesnita_ns
mesti rajin menaip ni

cutemiut78
tulah kak rose pun rasa cam gitu gak

lina
akak pun guna bil gak tapi memang menci pakai sms

 
template by suckmylolly.com